Naujausios žinios

Alytė Skeberienė, Širvintų rajono savivaldybės tarybos narė

Laukdamas Naujųjų peržvelgi pačius svarbiausius praėjusių metų įvykius, patirtis, vertini juos.

Pastaruoju metu labai dažnai girdime, kad metai buvo sudėtingi, šventės kitokios. Bet net ir tokiems metams turiu už ką padėkoti.

Mano gyvenimo tempas jau buvo įgavęs tokį pagreitį, kad vos spėdavau suktis norėdama tinkamai, pareigingai, atsakingai ir skrupulingai įvykdyti visus prisiimtus įsipareigojimus. Situacija pasaulyje ir Lietuvoje privertė „perjungti bėgį“ ir to pasekmė – daugiau laiko su artimaisiais, jau seniai nesklaidytų šeimyninių nuotraukų peržiūros, linksmi klegesiai prie bendro pietų stalo. Tad, ačiū praėjusiems metams!

Labai mėgstu keliauti, daug laiko skirdavau kelionėms po užsienio šalis. Šių metų situacija padėjo atrasti ne vieną dešimtį gražių Lietuvos kampelių, gėrėtis jos gamta, žavėtis architektūra ir didžiuotis istoriniu bei kultūriniu palikimu. Ačiū už tai praėjusiems metams!

Praėjusių metų ribojimai dar ir dar kartą įrodė, kokie svarbūs santykiai tarp žmonių. Kaip neapsakomai sunku kurį laiką nesimatyti su artimaisiais net ir saugant jų sveikatą. Tada supranti, kad apsikabinti ir pasakyti, kaip stipriai juos myli niekada nebus per daug ir to nereikia atidėlioti.

Ačiū praėjusiems metams, kad nepatyriau netekčių, kad piktosios sunkios ligos aplenkė mano ir mano artimųjų namus. Ir tai tikrai didelė dovana. Ačiū už ją. Tikiuosi tokios malonės ir iš ateinančių metų.

Dėkoju praėjusiems už visas patirtis ir pamokas, kurias, tikiuosi, išmokau ilgam.

Ačiū už sutiktus žmones. Iš vienų mokiausi, su kitais dalinausi džiaugsmais, iš vienų sėmiausi patirties, su kitais puikiai leidau laiką ar bendradarbiavau. Žinoma, kad gyvenimo kely sutinki ir tokių (piktų, godžių, pavydžių, pagiežingų), kurių nuoširdžiai gaila. Bet ir už juos ačiū! Šalia tokių supranti, kokia milžiniška dovana mane apdovanojo Aukščiausiasis – stiprybe, optimizmu, atjauta ir gyvenimo džiaugsmu. Mielai šiomis dovanomis su jais pasidalinčiau. Taip norisi sušildyti tas sužvarbusias sielas.

Tikrai buvo už ką dėkoti nueinantiems. Tikiu, kad ir Naujieji yra paruošę mums visiems ne vieną džiugią akimirką, ne vieną naują atradimą, ne vieną iššūkį. Tebūna visko! Gerų Jums minčių, prasmingų darbų, nuoširdžių žmonių, tikrų draugų, skaidrių svajų, santarvės ir gausos namams, tikėjimo, vilties, sveikatos, ramybės ir taikos!

Su Naujaisiais 2021-aisiais!

Alytė Skeberienė

Tarybos narė

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*