Naujausios žinios

Keksiukai su įdaru

Svetlana Paškevič

Ingredientai: 

Cukrus – 70 gramų, kiaušiniai – 2 vienetai, kvietiniai miltai – 150 gramų, brendis – 100 gramų, sviestas – 150 gramų, baltas šokoladas – 1 plytelė, kepimo milteliai – 1 arbatinis šaukštelis.

Gaminimo eiga:

Į puodelį sudėkite sviestą ir kaitinkite ant ugnies, kol ištirps. Dar į karštą sviestą įmaišykite cukrų.

Kai sviestas atvės, įmaišykite kiaušinius ir brendį.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.

Į keksiukų formeles dėkite tešlos, tuomet ant viršaus po 1 skiltelę šokolado.

Kepkite keksiukus ~25 minutes 175° C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*