Keksiukai su įdaru
Svetlana Paškevič
Ingredientai:
Cukrus – 70 gramų, kiaušiniai – 2 vienetai, kvietiniai miltai – 150 gramų, brendis – 100 gramų, sviestas – 150 gramų, baltas šokoladas – 1 plytelė, kepimo milteliai – 1 arbatinis šaukštelis.
Gaminimo eiga:
Į puodelį sudėkite sviestą ir kaitinkite ant ugnies, kol ištirps. Dar į karštą sviestą įmaišykite cukrų.
Kai sviestas atvės, įmaišykite kiaušinius ir brendį.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
Į keksiukų formeles dėkite tešlos, tuomet ant viršaus po 1 skiltelę šokolado.
Kepkite keksiukus ~25 minutes 175° C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!
Parašykite komentarą