Naujausios žinios

Korėjietiškos salotos su pomidorais ir nevirtais šampinjonais

Reikės:

200 g šampinjonų,

2 pomidorų,

1 pakelio petražolių (arba saujos žalių petražolių).

Padažui:

50 ml sojos padažo,

1 arbat. šaukštelio balzaminio acto,

1–2 skiltelių česnako,

0,5 arbat. šaukštelio kalendros sėklų,

0,5 arbat. šaukštelio cukraus,

0,5 arbat. šaukštelio maltų juodų pipirų,

1 valg. šaukšto aliejaus,

Paruošimas:

Grybus išplaukite, nusausinkite, supjaustykite griežinėliais.

Petražoles susmulkinkite ir suberkite į grybus.

Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus.

Užpilkite padažą ant grybų, atsargiai išmaišykite ir pamarinuokite 15 min..

Pomidorus supjaustykite plonomis juostelėmis, sudėkite į dubenį su grybais ir gerai išmaišykite. Tepasimarinuoja dar 15 min..

Skanaus!

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*