Naujausios žinios

Mėsa lavaše

Reikės:

300 g jautienos,

300 g avienos,

300 g kiaulienos,

1 svogūno,

200 g morkų,

300 g baklažano,

0,5 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų,

Žiubsnelį čili pipiro,

0,5 arbatinio šaukštelio maltos džiovintos paprikos,

0,5 arbatinio šaukštelio druskos,

300 g bulvių,

7 lavašo paplotėlių.

Paruošimas:

Jautieną, avieną ir kiaulieną supjaustykite mažais kubeliais ir apkepinkite.

Smulkiai supjaustykite morkas ir svogūną ir suberkite į apkepintą mėsą. Patroškinkite, kol daržovės suminkštės.

Baklažaną supjaustykite smulkiais kubeliais, suberkite į troškinį ir kepkite kol suminkštės. Pagardinkite prieskoniais.

Nuskuskite bulves ir supjaustykite smulkiais kubeliais, apkepinkite, kol suminkštės, suberkite į troškinį ir gerai sumaišykite.

Paimkite vieną lavašo paplotėlį ir supjaustykite juostelėmis (reikės šešių juostelių). Ant kito lavašo paplotėlio įdėkite keletą šaukštų troškinio, suimkite paplotėlio kraštus ir suriškite paruošta lavašo juostele. Tą patį padarykite su kitais lavašo paplotėliais. Turėtų būti šeši lavašo maišeliai.

Paruoštus lavašo maišelius pašaukite į 160 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 min.

Skanaus!

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*