Naujausios žinios

MOLIŪGŲ SRIUBA SU IMBIERU

Reikės:
2,5 l vandens,
2 bulvių,
1 nedidelės morkos,
30 g imbiero,
1 svogūno,
apie 500 g moliūgo,
3 skiltelių česnako,
druskos ir pipirų pagal skonį,
krapų.
Paruošimas:
Užvirinkite puodą vandens. Į verdantį vandenį sudėkite nuluptas ir supjaustytas bulves, morkas ir moliūgą. Jei matote, kad sriuba gali būti skysta, pridėkite dar moliūgo. Virkite, kol daržovės išvirs ir bus labai minkštos. Po to jas sutrinkite, kad puode susidarytų tiršta masė.
Pakepinkite svieste smulkiai supjaustytus česnaką ir svogūną. Po to juos supilkite į sriubos puodą. Taip pat įtarkuokite burokine tarka imbiero. Įberkite prieskonių. Pavirkite kelias minutes. Sriuba išvirta.
Įpilkite į dubenėlį sriubos ir apibarstykite smulkintais krapais.

Skanaukite!

Receptą atsiuntė skaitytoja Ramutė.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*