Naujausios žinios

Rytietiškas jautienos troškinys

Reikės:

300 g jautienos,

1 imbiero,

3 skiltelių česnako,

125 ml pieno,

2 bulgariškų pipirų,

2 raudonųjų svogūnų,

20 ml aliejaus,

2 valg. šaukštų sojos padažo,

Kario, druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

Paruošimas:

Jautieną supjaustykite kubeliais ir 20 min. pamarinuokite užpilę sojos padažo ir 10 ml aliejaus.

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, česnaką – juostelėmis, bulgarišką pipirą – kaip jums patogiau. Imbierą sutarkuokite burokine tarka.

Paimkite gilią keptuvę, supilkite likusį aliejų ir pakepinkite jautieną, kol apskrus. Tuomet įpilkite pieno ir troškinkite, kol pienas išgaruos. Betroškindami suberkite svogūnus, česnaką, bulgarišką pipirą, imbierą, druskos. Troškinkite ant silpnos ugnies kokias 5 min.

Patiekalą ištroškinsite per 30 min. Patiekite jį su ryžiais.

Skanaus!

Receptą atsiuntė skaitytoja Laimutė

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*