Ryžių apkepas su varške ir obuoliais
Jums reikės:
stiklinės virtų ryžių,
pakelio varškės,
vieno kiaušinio,
200 g. obuolių,
dviejų šaukštų razinų,
šaukšto brendžio,
šaukšto sviesto,
dviejų šaukštų džiūvėsėlių,
pusantro šaukšto cukraus,
pusės šaukštelio cinamono,
žiupsnelio druskos.
Paruošimas:
Razinas pamirkyti brendyje, obuolius sutarkuoti. Trynį ištrinti su cukrumi, sudėti likusius produktus, pabaigoje – plaktą baltymą.
Kepimo indą ištepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais. Sudėti paruoštą tešlą, užbarstyti likusiais džiūvėsėliais, uždėti likusį sviestą.
Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.
Skanaus!
Parašykite komentarą