Naujausios žinios

Ryžių apkepas su varške ir obuoliais

Jums reikės:

stiklinės virtų ryžių,

pakelio varškės,

vieno kiaušinio,

200 g. obuolių,

dviejų šaukštų razinų,

šaukšto brendžio,

šaukšto sviesto,

dviejų šaukštų džiūvėsėlių,

pusantro šaukšto cukraus,

pusės šaukštelio cinamono,

žiupsnelio druskos.

Paruošimas:

Razinas pamirkyti brendyje, obuolius sutarkuoti. Trynį ištrinti su cukrumi, sudėti likusius produktus, pabaigoje – plaktą baltymą.

Kepimo indą ištepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais. Sudėti paruoštą tešlą, užbarstyti likusiais džiūvėsėliais, uždėti likusį sviestą.

Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.

Skanaus!

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*