Naujausios žinios

Salotos „Dieta“

Reikės:

350 g vištienos krūtinėlės,

1 kiaušinio,

100 g juodos duonos,

100 g salotų lapų,

3–4 vyšninių pomidorų

2 arbat. šaukštelio garstyčių,

30 g parmezano sūrio,

1 stiklinę neriebaus jogurto,

1 skiltelės česnako,

Druskos ir pipirų pagal skonį.

Paruošimas:

Nuplaukite salotų lapus, nusausinkite ir įdėkite į šaldytuvą. Išvirkite kiaušinį.

Įtrinkite vištienos krūtinėlę prieskoniais, apvyniokite plėvele ir pamarinuokite pusvalandį arb per naktį.

Nulupkite duonos lobelę, minkštimą supjaustykite kubeliais, padžiovinkite 10 min. ir pakepkite aliejuje.

Sumaišykite jogurtą su garstyčiomis ir smulkintu česnaku.

Vištienos krūtinėlę iškepkite orkaitėje ant grotelių.

Išdėliokite salotų lapus ant lėkštės, apšlastykite paruoštu padažu. Sutarkuokite pusę sūrio ir pabarstykite ant salotų lapų. Ant viršaus išdėliokite juostelėmis supjaustytą vištienos krūtinėlę. Vėl apšlastykite padažu.

Išdėliokite kepintus duonos kubelius, apšlastykite padažu. Sutarkuokite likusį parmezano sūrį ir suberkite ant salotų viršaus. Papuoškite pomidorų puselėmis ir supjaustytu kiaušiniu.

Skanaus!

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*