Naujausios žinios

TINGINIŲ BELIAŠAI

Reikės:
Tešlai:
2 stiklinių kefyro,
0,5 arbat. š. sodos,
0,5 arbat. š. druskos,
0,5 arbat. š. cukraus,
Miltų tiek, kad tešla būtų riebios grietinės tirštumo.

Įdarui:
Mėgstamos maltos mėsos,
Svogūno,
Česnako,
Druskos, pipirų,
Žalumynų pagal skonį.

Paruošimas.
Kefyrą pakaitinkite iki 28–30 laipsnių C, įberkite sodos. Sumaišykite, įberkite druskos ir vėl sumaišykite. Tepastovi kokią minutę. Po to palaipsniui berkite miltus ir maišykite, kol tešla bus riebios grietinės tirštumo.
Į paruošta tešlą sudėkite paruoštą faršą santykiu 1:1 (kiek tešlos, tiek ir faršo).
Atsargiai išmaišykite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, apšlakstytoje aliejumi.
Skanaus!

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*