Naujausios žinios

Žagarėliai su varške

Reikia:

500g varškės,

6 v.š cukraus,

2 kiaušinių,

1 a. š. kepimo miltelių,

Kvietinių miltų.

Gaminimas:

Varškę išsukite su kiaušiniais, cukrumi, kepimo milteliais iki vientisos masės. Po truputį, po kelis šaukštus, vis maišant, į varškės masę berkite miltus.Tešla turi būti minkšta, tačiau nelipni prie rankų.

Iškočiokit 1 cm storio lakštą, pjaustykit ir formuokit žagarėlius. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol žagarėliai išsipūs ir gražiai apskrus. Išvirusius žagarėlius pabarstykit cukraus pudra.

Skanaus!

Enrikos Saudargaitės receptas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*