Naujausios žinios
  • 2016 balandžio 12 10:29 Naujienos: Nori rasti partnerį – galvok, ką galvoji
  • 2016 balandžio 12 8:43 Apie mus: Laikraščio „Širvis“ balandžio 13-osios numeryje skaitykite
  • 2016 balandžio 12 8:11 Kultūra ir švietimas: Trečiasis „Romantiškas pavasaris“
  • 2016 balandžio 12 3:01 Naujienos: Medikai primena gyventojams: negalima liesti gyvūnų vakcinacijai skirtų jaukų
  • 2016 balandžio 11 21:10 Naujienos: Dėmesio! KONKURSAS!

Įdaryti kiaušiniai ,,Pavasaris Maljorkoje“

Ingrida Barauskienė

Jei po Velykų liko nesuvalgytų kiaušinių, šis receptas jums puikiai tiks.

Reikės: norimo kiekio kiaušinių, rūkytos lašišos, svogūnų laiškų, krapų, pipirų, majonezo, krevečių papuošimui.

Išverdame kiaušinius. Juos perpjauname pusiau išilgai ir išimame trynius. Baltymus kol kas padedame į šalį.

Smulkiai supjaustome rūkytą lašišą, sukapojame svogūnų laiškus ir krapus. Trynius sutriname su svogūnų laiškais, pipirais, krapais. Įdedame mėgstamo majonezo ir dar kartelį viską gerai sutriname šakute. Paruoštą trynių masę sudedame į baltymų puseles, galima ir įspausti konditeriniu švirkštu. Kiekvieną kiaušinio puselę papuošiame krevete.

Skanaus!

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*