Naujausios žinios

Vafliai „Pavasario snaigės“

Renata Kaya

6–8 vafliams reikės:

150 g miltų, 80 g cukraus, 3 kiaušinių, 125 g ištirpinto sviesto, 125 ml kambario temperatūros pieno, žiubsnelio druskos, akelio vanilinio cukraus.

Papuošimui: pieniško arba juodo šokolado plytelę ir cukraus pudros.

Visus produktus sumaišyti ir kepti įkaitintoje vaflinėje, prieš tai pertepti trupučiu sviesto. Šokoladą ištirpinti karšto vandens vonelėje. T. y. į dubenį įdėkite susmulkintą šokolado plytelę ir dubenį įmerkite į karštą vandenį, nuolatos maišykite.

Ištraukus vaflius iš vaflinės, apšlakstykite skystu šokoladu bei apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*