Naujausios žinios

„Žvirbliukų“ susitikimas su Kalėdų Seneliu

„Jau Kalėdos atvažiuoja, / čiužu čiužu / Jau Kalėdos atvažiuoja…“

Princesės, dantukų fėjos, nykštukai, Šrekas, piratas, kiškutis, šuniukas patrulis, skruzdėlytė, dinozauras, juokdarys, žmogus voras – tai linksmieji lopšelio-darželio „Boružėlė“ „Žvirbliukų“ grupės vaikučiai dainavo belaukdami Kalėdų Senelio. Regis, už jūrų marių girdėjosi vaikų balsai – vienas už kitą garsiau, vienas už kitą drąsiau. Kaskart vis dirsteli į tėvelius, ar tikrai girdisi, kaip dainuoja.

80210482_10211797606494191_4826511331861463040_n

Vaikai nerimavo. Atrodė, ore zvimbė vienas vienintelis klausimas: „Kalėdų Seneli, kur tu?“ Tik staiga pasigirdo dundesys ir į salę įvirto iš Kalėdų Senelio maišo iškritusi Dovanėlė. Graži ir linksma Dovanėlė skubėjo susipažinti su kiekvienu vaikučiu. Kajus prisistatė kaip “Opiratas”, Šreką – Dovydą – Dovanėlė iš karto atpažino, o Arminas žino, kas jis toks, jis – žmogus voras. Pasirodo, grupėje jau buvo Kalėdų Senelis – tai Majus. Tik jis neturėjo dovanų. Laukė tikro Senelio. Dantukų fėja Greta prisipažino, kad surenka vaikų iškritusius dantukus. O Vincentas – karališkasis juokdarys. Patrulis Meidas saugojo savo grupės draugus. Vaikai vienas po kito skubėjo prisistatyti žvaliai Dovanėlei.
Susipažinę žaidė, juokavo, parodė, kaip moka šokti ir galiausiai kvietė Kalėdų Senelį, kad jiems dovanėlių įteiktų. Senelis netruko į salę įvirsti kūliais. O kad džiaugėsi pamatęs vaikus ir savo Dovanėlę. Ją išpakavo, spėliojo, kas per dovanėlė: gal gėlė, gal utėlė, gal lėlė. Gerai, kad protinga Dovanėlė žinojo, kad ji lėlė. Senelis drauge su vaikais Dovanėlę lėlę pavadino Ugnės vardu.

Kalėdų Senelis kalėdine ir smagia nuotaika užbūrė ne tik vaikus, bet ir tėvelius. Atrodė, lūpos plyš nuo juoko. Senelis šoko, dūko, juokavo, dainavo su vaikais, kol atėjo svarbi akimirka – įžiebti eglutę. Bandė kelis kartus, bet nepavyko. Tik pasitelkę energijos iš kosmoso, pirštą nukreipę į eglę, visi drauge sušuko: „Viens, du, trys, šviesk, eglute, per naktis!“ Ir imbieriniais sausainiais išpuošta kalėdinė eglutė nušvito įvairiomis spalvomis. „Valioooooo! Kalėdos!“ – krykštavo Kalėdų Senelis, Dovanėlė ir vaikai.

80560924_3113233008902806_3765609359837495296_o

Pagaliau atėjo pati svarbiausia ir labiausiai laukta akimirka – Kalėdų Senelis kvietė vaikus ir dalino dovanas iš savo didelio maišo. Vaikai veržte veržėsi pas Senelį dovanų atsiimti ir su juo nusifotografuoti. O kaip jie nuoširdžiai džiaugėsi šia akimirka, net buvo smagu žiūrėti.

Kupini geros nuotaikos ir su šypsena veide keliavome namo.

Kalėdos jau atvažiavo…

Mama Laura

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*