Naujausios žinios

Alinos rabarbarų pyragas

Reikės:
200 g kambario temperatūros sviesto,
200 g cukraus,
2 a. š. vanilinio cukraus,
4 kiaušinių,
250 g persijotų miltų,
2 a. š. kepimo miltelių,
400 g rabarbarų.

Paruošimas.
200 g kambario temperatūros sviesto mikseriu išplakti su 200 g cukraus iki purios baltos masės. Pridėti 2 a. š. vanilinio cukraus ir po vieną vis maišant įmušti 4 kiaušinius. Pridėti žiupsnelį druskos. Toliau maišant jau mentele įmaišyti 250 g persijotų miltų su 2 nubrauktais a. š. kepimo miltelių. Į kepimo indą, ištiestą kepimo popieriumi, pilti pusę tešlos, ant jos paskleisti 200 g nuvalytų ir supjaustytų rabarbarų, tada juos užpilti likusia tešlos mase ir sudėti likusius 200 g nuvalytų rabarbarų. Juos galima šiek tiek įspausti į masę. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40–50 min.
Skanaus!

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*