Aviečių pyragas
Jums reikės:
Aviečių
250 gramų cukraus,
50 gramų migdolų,
5 kiaušinių,
300 gramų kvietinių miltų,
250 gramų sviesto arba margarino,
2 arbatinių šaukštelių kepimo miltelių,
1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus.
Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi. Į gautą masę suberiame vanilinį cukrų. Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Miltų mišinį taip pat įmaišome į tešlą.
Sukrečiame tešlą į sviestu pateptą skardą, ant viršaus sudedame avietes ir apibarstome migdolų drožlėmis.
Kepame apie 45 minutes 180ᵒ C.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
Skanaus!
Receptą pasiūlė S. Lisauskaitė
Parašykite komentarą