Naujausios žinios

Aviečių pyragas

Jums reikės:

Aviečių

250 gramų cukraus,

50 gramų migdolų,

5 kiaušinių,

300 gramų kvietinių miltų,

250 gramų sviesto arba margarino,

2 arbatinių šaukštelių kepimo miltelių,

1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus.

Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi. Į gautą masę suberiame vanilinį cukrų. Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Miltų mišinį taip pat įmaišome į tešlą.

Sukrečiame tešlą į sviestu pateptą skardą, ant viršaus sudedame avietes ir apibarstome migdolų drožlėmis.

Kepame apie 45 minutes 180ᵒ C.

Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.

Skanaus!

Receptą pasiūlė S. Lisauskaitė

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*