Naujausios žinios

Kovą brangsta karštas vanduo

Pagal UAB „Širvintų šiluma“ administracijos pateiktą informaciją, Širvintų rajono gyventojams 2016 m. kovo mėnesį brangsta šilumos ir karšto vandens kainos.

  • Vienanarė šilumos kaina (esant vienanarei šilumos kainai, vartotojai moka už sunaudotą per mėnesį šilumos kiekį, t. y. žiemą moka  už šilumą ir karštą vandenį, vasarą – mažesnes sumas – tik už karštą vandenį) gyventojams 2016 m. kovo mėn. bus  4,64  ct/Wh (4,61 ct/Wh – vasario mėn. 2016 m. kaina)
  • Karšto vandens kaina  2016 m. kovo mėn. bus 5,63 Eur/m³ (5,61 Eur/m³ – vasario mėn. 2016 m. kaina)
  • Karšto vandens kainos vartotojams, kuriems geriamasis vanduo atskaitomas individualiame name 2016 m. kovo mėn. bus 5,13 Eur/m³ (5,11 Eur/m³ – vasario mėn. 2016 m. kaina)
  • Karšto vandens kaina geriamojo vandens abonentams 2016 m. kovo mėn. bus 5,20 Eur/m³ (5,18 Eur/m³ – vasario mėn. 2016 m. kaina)

Fiziniams asmenims (gyventojams), šilumos ir karšto vandens vartotojams taikomas  9 proc. PVM tarifas, juridiniams asmenims (įmonėms, įstaigoms ir organizacijoms) – 21 proc. PVM tarifas.

Kiek jūsų gyvenamasis namas suvartojo šiluminės energijos šildymui kWh/1 m² per 2016 m. sausio mėn. galite pamatyti čia 

Už 2016 m. kovo mėn., t. y. 2016 m. kovo 1–31 d. imtinai, vartotojams  taikomas šilumos ir karšto vandens kainas rasite čia

2016 metų vasario  mėn. kainas rasite čia

 

3 Comments on Kovą brangsta karštas vanduo

  1. kai vadovavo blogietis Jozonis, mokėjom bene pigiausiai Lietuvoje, gal treti nuo galo buvom, dabar vadovauja superinis LEPAS, o kas mėnesį vis brangsta. Gal kas galėtų paaiškinti tokį fenomeną?

  2. šitiek miestiečių patikėjo gražiom pasakom apie laimingą gyvenimą tai dabar tegul džiaugiasi gera šiluma šviesiom gatvėm ir t.t., nensiminkit bus dar geriau jeigu nesusiprotėsit ir neišguisit iš baltųjų rūmų šitos nelaimes nešančios ketveriukės. Dabar į Širvintas įsisuko tikras viesulas ir jeigu nesiimsim priemonių tai nusiaubs ne taip kaip kad buvo gamtinis daugiau kaip prieš 30 metų.

  3. Saunu,vat grazios geles,egles ir sventes.Islindo geri vaizdai kitu kampu.Norejot gelbetojos ir gavot,o bus ir daugiau jums dovaneliu….

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*