Naujausios žinios

Žirnių sriuba su grybais ir vištiena

300 g vištienos filė,

150 g grybų (tinka bet kokie),

0,5 stiklinės per naktį išmirkytų žirnių,

2 bulves,

1 morką,

1 svogūno galvą,

1 arbat. šakštelį garstyčių,

Žiupsnelį ciberžolės,

Aliejaus kepimui,

Druskos ir pipirų pagal skonį,

Žalumynų patiekalui papuošti.

Apie 30 min. pavirti žirnius ir kubeliais supjaustytą vištienos filė sudytame vandenyje. Po to į sriubos sultinį suberti kubeliais supjaustytas bulves ir pavirti apie 15 min.

Burokine tarka sutarkuoti morkas, smulkiai supjaustyti svogūno galvą ir pakepinti, kol gražiai pageltonuos. Į daržoves įdėti grybus, garstyčių, prieskonių ir troškinti apie 5 min. Po to visą masę sudėti į sriubos sultinį.

Pavirti 10 min. ir išjungti. Tegu sriuba šiek tiek pastovi. Prieš patiekiant lėkštę sriubos apibarstyti žalumynais.

Skanaus!

Šaltinis: www.coocook.me

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*