Vegetariški balandėliai
Ruduo – daržovių metas, tad gaminti iš jų greita ir paprasta. Gaminant vegetariškus balandėlius, jums reikės:
kopūsto (baltagūžio arba raudongūžio);
morkų;
svogūnų;
salierų (stiebai);
lęšių;
prieskonių.
Kopūstą apvirkite, kad lengviau suktųsi. Morkas smulkiai sutarkuokite, supjaustykite svogūną ir salierą.
Įberkite lęšių. Galima pasirinktinai įberti bet kokių mėgstamų kruopų .
Viską gerai išmaišykite. Įberkite mėgstamų prieskonių, įpilkite šlakelį moliūgų aliejaus ir viską gerai išmaišykite. Masę dėkite ant kopūsto lapo ir susukite.
Viską sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir troškinkite apie 20–25 minutes.
Labai gardu ir be mėsos. Skanaus !!!
Tikrai gardu. Sutinku 100%.