Naujausios žinios

Vegetariški balandėliai

Ruduo – daržovių metas, tad gaminti iš jų greita ir paprasta. Gaminant vegetariškus balandėlius, jums reikės:

kopūsto (baltagūžio arba raudongūžio);

morkų;

svogūnų;

salierų (stiebai);

lęšių;

prieskonių.

Kopūstą apvirkite, kad lengviau suktųsi. Morkas smulkiai sutarkuokite, supjaustykite svogūną ir salierą.

20151004_134158

Įberkite lęšių. Galima pasirinktinai įberti  bet kokių mėgstamų kruopų .

20151004_134338

Viską gerai išmaišykite. Įberkite mėgstamų prieskonių, įpilkite šlakelį moliūgų aliejaus ir viską gerai išmaišykite. Masę dėkite ant kopūsto lapo ir susukite.

20151004_144013

Viską sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir troškinkite apie 20–25 minutes.

20151004_145011

Labai gardu ir be mėsos. Skanaus !!!

 

 

1 Comment on Vegetariški balandėliai

  1. Tikrai gardu. Sutinku 100%.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.


*